luni, 27 septembrie 2010

Întâmplare hazlie reală cu oameni reali

Doi prieteni de-ai mei, "bagabonți" de fel, locuiesc împreună într-un apartament, că așa e ieftin și elegant. Nu vă gândiți că ar avea bucurii unul la celălalt, deși povestea v-ar putea determina să faceți astfel de presupuneri, ele sunt cu totul și cu totul presupuneri neadevărate. Așa începe povestea despre ei, prietenii mei, "bagabonții".

Intr-o dimineață senină de vară, unul dintre ei, să-i spunem A., se duce la frigider, să își ia ceva de mâncare, să înceapă ziua cu dreptul și cu stomacul potolit. Cum își căuta el de-ale gurii, dă peste o pungă suspectă, stingheră intr-un colț, cum altfel decât răcoros, al frigiderului. O ia în mână, o pipăie, și...stupoare: e un prezervativ plin cu sloboz, adică spermă. "Ce mama dracului caută asta aici?!" și scapă printre dinți o înjuratură  la adresa colegului de apartament, să-i zicem C. Aruncă punga și își vede neliniștit de treburi în continuare. 

Povestită la o bere cu prietenii, se emit ipoteze asupra modului cum a ajuns punga în frigider.

A. a crezut când a găsit punga că C. a pus-o în frigider cât își căuta de mâncare și a uitat-o acolo, în loc s-o ia s-o pună în coș, acolo unde i-ar fi stat bine să fie. Cam greu să uiți așa ceva, dar toți îl cunoaștem pe C., așa că exista o posibilitate.   

O altă ipoteză spune că C., înfierbântat după o partidă de sex sălbatic, merge repede la frigider să ia ceva în gură și să se răcorească și uită să îndepărteze deșeurile. La răcoare, ștromeleacul se înmoaie și prezervativul cade în frigider. C., nu observă și merge mai departe cu poftele. Această ipoteză nu ține cont de amănunte, cum că prezervativul era în pungă și pus într-un colț.

Altă ipoteză susține că C. s-a simțit fertil în acea zi și a decis să păstreze bunătatea din el, urmând ca ulterior să o doneze să fie folosită la nașterea unui Făt-Frumos-Și-Deștept.

Întrebat ce are de spus în apărarea lui, după sacrilegiul adus frigiderului, C. răspunde nevinovat că si-a depus icrele în frigider pentru a le face ulterior analize. La frigider se păstrează cel mai bine, fapt recunoscut de toată lumea. 

Ca să-l recunoașteți pe C., am un indiciu. Pufuleții preferați: "Veverița pofticioasă", și la propriu și la figurat.

Un comentariu:

  1. ...interesanta poveste...cred ca cunosc personajele! totusi as propune spre studiu blogarului negru o problema si mai captivanta...si anume: cum poti visa vulpea si culmea dimineatza sa te intalnesti cu ea nu o data, ci de 3 ori? hmmmm.... zi-ne tu acum!

    RăspundețiȘtergere