luni, 28 noiembrie 2011

Există lumi paralele

Deși subiectul poate fi considerat SF, eu, în urma unei gândiri și analize profunde, m-am convins de existența lor.
Cel mai bun exemplu ar existenței lor îl reprezintă întrebarea pe care cu toții ne-o punem adesea, ”ce-ar fi fost dacă?”. Ei bine, această întrebare are răspuns, dar într-o lume paralelă. Cu fiecare decizie pe care o luăm deschidem o nouă lume, bazată pe hotărârile fiecăruia dintre noi. Cu această teorie am gasit și numărul lumilor paralele: infinit.  
Fiind pornite din deciziile noastre, aceste lumi există în același timp cu noi, printre noi și trecem cu ușurință dintr-o lume paralelă în alta, potrivită deciziilor luate anterior. Asta duce la marile catastrofe în care zicem noi, mor și oameni nevinovați. Deciziile lor îi aduc în acel context nefavorabil, așa cum altcineva poate fi adus într-un loc și privit ca salvator, în urma unei întâmplări, zic eu, deloc accidentală.
În ultimul timp, un subiect foarte la modă este sfârșitul lumii. Eu i-aș zice sfârșitul lumilor. Acesta va veni în momentul în care deciziile tuturor oamneilor din toate lumile paralele vor duce către aceasta. E o șansă la infinit. Dar există. Aceeași șansă a avut și apariția vieții.
În concluzie, nimic nu e întâmplător, oamenii sunt suma acțiunilor lor, iar viitorul e în mâinile fiecăruia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu